SPIEGELREFLEX

Fleur en haar vriendin en collega stewardess Denise hebben samen een vlucht aangevraagd naar Curaçao. Lekker een paar dagen weg om al haar zorgen over haar scheiding van Joost even achter zich te laten. Samen met de olijke purser Charlie draaien ze de businessclass. Fleur weet normaal gesproken prima afstand te houden tot haar reizigers maar met de intrigerende Brian, die is geboren en getogen op Curaçao, lukt dit maar moeilijk. Wanneer Brian het drietal uitnodigt voor een trip met zijn luxe jacht lijkt de vonk over te slaan. Maar na een gezellige avond op het strand van Jan Thiel verschijnt Fleur de volgende ochtend niet aan het ontbijt.

Bol.com: e-book / paperback
iTunes: e-book

Met behulp van bovenstaande buttons kun je de spannende boeken direct kopen. Als boek, maar ook als E-book. Zo ben je met één muisklik in het bezit van de eerste en unieke interactieve thrillers van WIENE voorzien van de gratis WIENE 4D app.

4D WIENE app Curaçao

Vind jij het leuk om naast deze spannende thriller die zich afspeelt op het schitterende Curacao het verhaal ook écht te beleven? Dan is de gratis en makkelijk te downloaden WIENE 4D app echt iets voor jou. Lees verder…

Download 4D WIENE app Curaçao in App StoreDownload 4D WIENE app Curaçao in Play Store