DE VIJFDE SYMFONIE

Sabine is een succesvolle blogger bij de digitale krant NOBO NOBO op Curaçao. Haar stijl van journalistiek bedrijven heeft ertoe geleid dat ze een grote schare volgers heeft.

Ze heeft stagiaire Roos, een Antilliaanse student met een overdosis aan bewijsdrang, onder haar vleugels genomen. Heel Curaçao wordt opgeschrikt door de vondst van een lijk op de Pontjesbrug. De fotograaf van NOBO NOBO had de scoop. De afschuwelijke foto’s van een zwaar verminkt lijk tonen dat de moordenaar nietsontziend te werk is gegaan. Kort daarop wordt een tweede lijk gevonden. Ook weer op een plek met veel toeristen. Alles duidt erop dat er sprake is van een seriemoordenaar met een specifieke werkwijze.

Sabine en Roos bijten zich vast in de zaak. De blogs van Sabine worden massaal gelezen. Maar niet alleen door haar volgers. Als Sabine anoniem benaderd wordt om door middel van het spelen van een spel het moorden te stoppen komt ze voor onmogelijke afwegingen te staan. Grijpt ze de kans die haar wordt geboden om het moorden te stoppen of schakelt ze de politie in met alle risico’s van dien?

Bol.com: e-book / paperback

Met behulp van bovenstaande button kun je de spannende boeken direct kopen. Als boek, maar ook als E-book. Zo ben je met één muisklik in het bezit van de eerste en unieke interactieve thrillers van WIENE voorzien van de gratis WIENE 4D app.

4D WIENE app Curaçao

Vind jij het leuk om naast deze spannende thriller die zich afspeelt op het schitterende Curacao het verhaal ook écht te beleven? Dan is de gratis en makkelijk te downloaden WIENE 4D app echt iets voor jou. Lees verder…

Download 4D WIENE app Curaçao in App StoreDownload 4D WIENE app Curaçao in Play Store