ONLINE WRITERS FESTIVAL

DOE MEE met het Online Writers Festival en maak kans op eeuwige roem!

De wereld staat op zijn kop. Wat gisteren zo gewoon leek is vandaag achterhaald. Iedereen zoekt op zijn of haar manier om invulling te geven aan het nieuwe dagelijks leven. Zo ook wij! Met Online Writers Festival Curaçao nodigt WIENE iedereen die houdt van taal uit het schrijnend contrast van deze tijd van zich af te schrijven.

Maak van de nood een deugd en schrijf je verhaal. Doe dit in jouw stijl; schrijf een short story, poem, rap of sing a song tekst. Stuur dit met onderstaand formulier online in en maak kans op publicatie van jouw werk met jouw naam binnenkort gepubliceerd in een digitale verzamelbundel. Gaaf toch?!

Het thema voor dit Online Writers Festival is “Schrijnend Contrast”. Een passende titel voor de tijd waar wij in leven en de titel van het laatste boek van WIENE. Doe mee en maak kans op een gratis exemplaar van deze spannende literaire thriller plus online ontmoeting met de schrijver zelf! Iedereen, van elke leeftijd, over de hele wereld kan meedoen! Schrijf jouw beste werk in het Nederlands, Papiaments, Engels of Spaans. En stuur dit vóór 31 mei 2020 in via de website van WIENE Schrijft. Je kunt dit heel eenvoudig uploaden via het formulier.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: writersfestival@wieneschrijft.nl

Doe mee en geniet van deze reis. Wij verheugen ons erop mee te mogen genieten van jouw talent!

De deelname voor 2020 is gesloten.

Writers Festival Curaçao